Sådan konfigureres Q-Play til automatisk start på i3-Technologies-skærme: Trin-for-trin guide

i3-Technologies 3 - Automatisk opstart

Denne guide beskriver hvordan i3-Technologies skærme opsættes til at vise Q-Play efter X-antal minutters inaktivitet.

1. Gå til hjemmeskærmen.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Android.
4. Vælg menupunktet Opstart og nedlukning.
5. Tryk på Bevægelsessensor Switch.
6. Slå nu "Digital Signage" til
7. Tryk på "Select digital signage app" og vælg herefter "Q-Play Player".
NB. Hvis ikke denne findes på listen, så skal appen installeres på enheden. Se mere her.
8. Tryk nu på Timeout og vælg det antal minutters inaktivitet der skal gå, før at Q-Play overtager vinsingen på skærmen.

Skærmen er nu opsat korrekt. Man kan nu frit bruge sin i3-Technologies skærm.