Sådan opsættes Q-Play på i3-Technologies-skærme: Trin-for-trin guide

i3-Technologies - Installation

Introduktion

Denne installationsguide er udviklet til at hjælpe dig med at korrekt installere og konfigurere Q-Play på i3-Technologies skærme. Q-Play er en kraftfuld applikation, der muliggør dynamisk og engagerende indholdslevering på dine skærme. Følg disse trin for at sikre en problemfri opsætning og en optimal brugeroplevelse.

Før installation

Første skridt er at kontakte din lokale kontaktperson hos i3-Technologies for at få Q-Play installeret på dine enheder. Din kontaktperson vil sikre, at appen implementeres korrekt på de ønskede skærme.

Under installation

1. Find og åbn hjemmeskærmen på din i3-Technologies skærm.

2. Gå til Indstillinger og vælg derefter Widgets.

3. Tryk på "+" ikonet for at tilføje en ny app.

4. Sæt typen til Application.

5. Sæt applikationen til Q-Play Player.

6. I etiketfeltet indtastes "Q-Play".

7. Gem nu den opsatte konfiguration.

Efter installation

Efter konfigurationen er enheden nu klar til brug med Q-Play.

Se en ekstra guide for at konfigurere skærmen til automatisk at starte Q-Play efter et bestemt antal minutters inaktivitet.