Guide til Installation og Konfiguration af Q-Play på LG-skærm | NordicScreen

Installation - Q-Play på LG skærme

Introduktion

Q-Play er et softwareprogram, der giver dig mulighed for at vise dit infoskærmdesign direkte på din LG-skærm. Med Q-Play kan du skabe og administrere spændende indhold, der fanger opmærksomheden hos dine gæster eller dine kollegaer på en enkel og effektiv måde. Denne guide vil lede dig gennem processen med at downloade, installere og konfigurere Q-Play på din LG-enhed, så du kan begynde at præsentere dine design og meddelelser med lethed.

Bemærkninger:

Denne guide fungerer på firmware SMK 4.03.40 eller nyere.
Q-play er tilgængelig for WebOS 4.0 og nyere.

Er du i tvivl om hvilken WebOS dit LG skærm har, kan du følge denne guide.

1. Før installation

Inden installationen, er det vigtigt at være godt forberedt. Nedenstående er nødvendigt:
  1. LG skærmen er startet op og sporg er valgt.
  2. Skærmen er tilsluttet kablet netværk eller wifi.
Er man i tvivl om hvordan man sætter tilslutter skærmen til wifi, så følg denne guide.

2. Under Installation

Før du går i gang, er det vigtigt at sikre, at alle elementer er klar til en problemfri installationsproces.

Lad os tage et kig på de vigtige punkter, du skal være opmærksom på:

1. Under generelt i indstillinger gå til "Klokkeslæt & dato":
      1.a. Slå automatisk tidsstyring til.
      1.b. Tidszone:
              Kontinent: Europa, Land: Danmark, By: København.
      1.e Gå tilbage også under "strøm" i indstillinger:
      1.f Slå "sluk ved intet signal" fra
      1.g Slå "sluk ved intet IR" fra
      1.h slå "DPM (standbytilstand)" fra

3. Gå til "nem indstilling (EZ Settings)"
      3.a Tryk på "SI-Serverindstilling" og vælg "SI-Serverindstilling"
      3.b Aktivere "Fuldt kvalificeret domænenavn"
      3.c Skriv denne "URL" ind i feltet. "https://lgupdate.q-play.net/releases/lgwebos/com.lg.app.signage.ipk"*
      3.d Under "starttilstand for applikation" vælg: "Lokal"
      3.e Under "programtype" vælg: "IPK"
      3.f Under "Lokal programopgradering" tryk på "Ekstern"
      3.g Pop-up vindue vil blive vist på skærmen, hvor man skal trykke på "bekræft"
      3.h Når man har trykket på "bekræft" vil skærmen skrive "udfør" og her er det vigtigt at slukke skærmen med fjernbetjening.
      3.i Tænd fjernsynet ved brug af fjernbetjeningen. Enheden vil automatisk installere Q-Play appen herefter.
      3.j Q-Play vil nu åbne på enheden.

*Vær tålmodig, det kan tage op til 5 minutter, før at Q-Play vises på skærmen.
*Punkt 3.c: Det vigtigt at URL adressen man skriver ind er korrekt, ellers kan den ikke downloade Q-Play.

3. Efter installation

Når du ser connect koden på skærmen, som vist på billedet nedenfor, er Q-Play installeret på skærmen og er klar til, at blive connected til en Q-Play konto.

For at tilføje et design på skærmen skal følgende gøres:
1. Log nu ind på Q-Play kontoen hvor enheden skal tilføjes.
2. Gå til player.
3. Indtast den 6-cifrede Connect Code fra skærmen i Q-Play.
*Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg den denne guide.
4. Tilføj design til skærmen.
*Er du i tvivl om hvordan man tilføjer design i Q-Play, følg den denne guide.

Ved problemer eller spørgsmål under installationen kontakt NordicScreen Support.