Komplet guide til installation af Q-Play på Sony-skærme | NordicScreen

Installation - Q-Play på Sony skærm

Introduktion

Q-Play er et softwareprogram, der giver dig mulighed for at vise dit infoskærmdesign direkte på din Sony-skærm. Med Q-Play kan du skabe og administrere spændende indhold, der fanger opmærksomheden hos dine gæster eller dine kollegaer på en enkel og effektiv måde. Denne guide vil lede dig gennem processen med at downloade, installere og konfigurere Q-Play på din Sony-enhed, så du kan begynde at præsentere dine design og meddelelser med lethed.

Bemærkninger:

1. Model: Q-Play er tilgængelig for Sony Bravia 9.0 model og nyere.
  2. Kompatibilitet: Bekræft, at din Sony-skærm kører på Android 10 eller en kompatibel version, da installationsprocessen er baseret herpå.
  3. Opdateringer: Sørg for, at skærmens operativsystem er opdateret til den nyeste version for at undgå kompatibilitetsproblemer.
  4. Denne guide er baseret på Android 10. Variationer i menuen kan forekomme på forskellige Android-versioner.

Før installation

Inden installationen, er det vigtigt at være godt forberedt. Nedenstående er nødvendigt:
  1. Opstart: Sørg for, at din Sony-skærm er tændt, og det ønskede sprog er valgt for at fortsætte med installationen
  2. USB-stik: Et USB-stik skal bruges til at overføre Q-Play APK-filen til Sony-skærmen.
  3. Netværksforbindelse: Afgør om du vil forbinde din Sony-skærm via Wi-Fi eller en kabelforbindelse. Det anbefales at anvende en kabelforbindelse for at sikre en stabil og sikker forbindelse.
  4. Fil: Hent Q-Play APK fil (følg sektionen "Del 1: Installation af Q-Play APK-filen")
  5. Placering: Vælg en placering for din Sony-skærm, hvor den er let synlig i øjenhøjde, justeret for optimal vinkel for at undgå genskin, og i et miljø med kontrolleret temperatur og luftfugtighed for at sikre holdbarheden.

Installation af Q-Play APK-fil:

1. Åben Q-Play editor på din PC: Åben Q-Play editor på din PC og log ind med dine oplysninger.
2. Naviger i menuen: I menuen til venstre, vælg "PlayControl".
3. Inde i PlayControl: Klik på "Ny Player" i øverste højre hjørne.
4. Download APK: Tryk på "Download" knappen udfor Android billedet for at downloade APK-filen.
5. Filoverførsel: Åbn "overførsel" på din enhed, og overfør APK-filen til dit USB-stik.

Under installation

Før du går i gang, er det vigtigt at sikre, at alle elementer er klar til en problemfri installationsproces.

1. Netværksforbindelse:

1.1. Vælg Netværk: På Sony-skærmen, gå til Indstillinger > Netværk og internet og vælg det ønskede netværk.
            1.2. Det anbefales at bruge en kabelforbindelse for bedste internetforbindelse.

2. Systemet:

2.1. Gå til InstillingerSystem > Strøm og energi og slå alle indstillinger fra.
            2.1.1 slå strømbesparelse fra.
      2.2. Vælg Instillinger > System > dato og tid.
            2.2.1. Aktivér automatisk dato og tid.
            2.2.2. Vælg 24-timers format.
      2.3. I indstillinger, under Sikkerhed, tillad installation fra ukendte kilder.
      2.4. Vælg sprog (Hvis dette ikke er valgt i starten)

3. Indstillinger i Pro-mode settings:

3.1.  Vælg Pro Mode Tool, efterfulgt af Pro Settings Mode.
      3.2. Indsæt USB-stikket med APK-filen i skærmen, gå til installere APK og vælg at installere Q-Play APK-filen.
      3.3. Gå til "Tændt" og sæt til Altid tændt.
      3.4. Under Indledende indgangskilde, vælg Android app og find Q-Play.
      3.5. Aktivér Periodisk Genstart.
            3.5.1. Vælg "Dagligt"
            3.5.2. Sæt hvad klok skærmen skal genstarte
                  3.5.2.1. Bemærkning om, at der skal gå 10 minutter, før aktiveringen træder i kraft.
      3.6. Navigér til Apps, vælg Q-Play og aktiver appen.
      3.7. Gå til toppen og tryk på Start Pro-tilstand.

Efter installation

Når du ser connect koden på skærmen, som vist på billedet nedenfor, er Q-Play installeret på skærmen og er klar til, at blive connected til en Q-Play konto.

For at tilføje et design på skærmen skal følgende gøres:
1. Log nu ind på Q-Play kontoen hvor enheden skal tilføjes.
2. Gå til player.
3. Indtast den 6-cifrede Connect Code fra skærmen i Q-Play.
*Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg den denne guide.
4. Tilføj design til skærmen.
*Er du i tvivl om hvordan man tilføjer design i Q-Play, følg den denne guide.

Luk pro mode ned

Du kan have behov for at forlade Pro Mode eller Q-Play appen af flere årsager. For eksempel, hvis du skal opdatere softwaren på skærmen, ændre indstillinger, der ikke er tilgængelige i Pro Mode, eller hvis du ønsker at bruge skærmen til andre formål end Q-Play. At kende processen for at afslutte Pro Mode sikrer, at du kan tilpasse skærmens brug efter behov og vedligeholde skærmen effektivt.

1. For at forlade Pro Mode, indtast følgende kode på fjernbetjeningen:
      1.1."Info [i+] —> Mute —> Vol + —> HOME".
2. For at forlade Q-Play appen, indtast koden "8920".