Opgrader til Q-Play V2: Bedre Funktioner, Fremtidssikret Platform

Sådan flytter du alt dit indhold fra Q-Play V1 til V2

Hvorfor skifte til Q-Play V2?

Når du skifter fra Q-Play V1 til V2, åbner du døren til en bedre oplevelse og en mere fremtidssikret platform. Det betyder, at du får adgang til nye og forbedrede funktioner, som gør det nemmere at administrere dine medier og skabe imponerende præsentationer.

Vi er altid dedikerede til at gøre din oplevelse bedre, så vi løbende udvikler og forbedrer Q-Play V2. Det betyder, at du altid vil være opdateret med de seneste teknologiske fremskridt og have adgang til nye apps og funktioner, som vi udvikler til systemet.

Guiden:

1. Åbn Q-Play V1 og naviger til "mediebiblioteket".

2. Find det ønskede billede eller video og tryk på det for at vælge det.

3. Find "downloadikonet" og tryk for at starte downloadprocessen.
Click on image

Nu skal du ind i vores nye Q-Play editor. Tryk på linket her for at komme ind i Q-Play V2.

5. På forsiden af Q-Play V2, klik på "Create Account" for at oprette en ny konto.

6. Indtast dine oplysninger i de angivne felter og tryk på "Create Account" for at oprette din konto.

7. Når du er logget ind, find dit navn øverst til højre og klik på det.

8. Vælg "Team" fra dropdown-menuen for at administrere dit hold.

9. Klik på "Invite Member" for at invitere nye medlemmer til dit hold.

10. Indtast e-mailadressen på den person, du ønsker at invitere, og angiv deres rolle i systemet og tryk på "Invite"

11. Gå til "Media Library" for at administrere dine billeder og videoer.

12. Træk og slip filer fra din computer til det markerede område for at uploade dem til Q-Play V2.

13. Klik på "DesignTool" for at lave det nye design.

14. Vælg "New Presentation" for at starte en ny præsentation.

15. Indtast et navn til din præsentation og angiv dimensionerne for designet.

16. Klik på "Create" for at oprette din præsentation.

Inden du skal connect din player til V2, så du ind i Q-Play V1 og slette den/dem fra det gamle system og dermed vil du se en 6-cifret kode på infoskærmen, som du skal indtaste i Q-Play V2.

17. Naviger til "Players" for at administrere dine tilsluttede enheder.

18. Vælg "Connect Player" for at tilføje en ny enhed til din konto.
Click on Connect Player

19. Indtast et navn for enheden og indtast den tilslutningskode, der vises på infoskærm.

20. Klik på "Connect" for at etablere forbindelsen mellem din player og Q-Play V2.

Nu er du klar til at bruge Q-Play V2.