Installation til Q-Play - Android

1. Hent Q-Play software til android.

Før installationen af din digitale skærm skal du hente Q-Play software.
  1.  Log ind på Q-Play og naviger til "PlayControl".
  2. Klik på "New Player" for at downloade Q-Play til Android.
  3. Når Q-Play er downloadet, flytter du den over til USB-stikket.

2. Under installation

Følg de specifikke instruktioner fra NordicScreen til at installere den Q-Play software.

1. Tag USB-stikket og sæt ind i android skærmen.
  2. Tryk på "fil"

3. Find Q-Play filen i USB-stikket og start med at downloade.

4. Når du har downloadet Q-Play, trykker du på "Done"

5. Q-Play vil så automatisk starte op og hvis der er tilsluttet netværkskabel eller WIFI, vil connect koden komme frem.

Du skal nu connecte din player til Q-Play editoren. Følg denne guide for at se hvordan du gør.

*Vil du gerne have WIFI på playeren, så klik hér for at se hvordan du gør!*