Installation til Q-Play - Windows

Denne vejledning vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om din Windows-enhed.

Sådan installeres Q-Play.
NB: Q-Play Windows er kun kompatibel med Windows 10 og nyere.

Bemærk venligst: Alle indstillinger, der kan sætte skærmen i dvale, aktivere screen saver eller lignende funktioner, skal være deaktiveret på computeren.

1. Log ind på Q-Play > gå derefter til PlayControl og klik på "Ny Player" > Her kan du downloade Q-Play til Windows. Download filen på den pc, du vil bruge som en player.

2. Når Q-Play er downloadet, kan du åbne det. Med Google Chrome, Firefox og Microsoft Edge kan man se filen oppe i højre hjørne.

Filen vil have et navn som: Q-Play_win_vx.x.x_setup.exe

3. Et vindue vil nu poppe op og spørge, om du vil give tilladelse til, at Q-Play foretager ændringer på din pc. Klik på Ja.

4. Klik på Windows-logoet nederst i venstre hjørne og genstart pc'en.

5. Din Windows-enhed vil nu vise noget lignende som billedet nedenfor.
(Bemærk: Hvis du har flere skærme tilsluttet din pc, vil programmet blive vist på den primære skærm).

6. Din spiller er nu klar til at vise indhold!

Wi-Fi settings

Denne vejledning viser, hvordan du gendanner din internetforbindelse på en pc, hvor Q-Play er installeret.

Afinstallation af Q-Play på Windows.

.

1. For at afinstallere Q-Play på en Windows-enhed skal du åbne Stilfinder og navigere ned til sektionen Denne pc.

2. Under Denne pc skal du åbne (C:) drevet. Drevet kan have forskellige navne, men (C:) forbliver det samme.

3. Under (C:) drevet skal du åbne mappen Q-Play.

4. I mappen Q-Play finder du en fil kaldet Uninstall Q-Play. Dobbeltklik på denne fil, og Q-Play vil blive fjernet.

5. En popup vil nu spørge, om du vil tillade programmet at foretage ændringer på computeren. Dette er nødvendigt for at afinstallere programmet, så klik på Ja.

6. Afinstallationsapplikationen for Q-Play åbner nu. Klik på Uninstall.

7. Efter nogle sekunder vil programmet meddele, at Q-Play er blevet afinstalleret. Klik på Finish.

Q-Play er nu fjernet fra din Windows-enhed