Ultimative guide til opsætning af din Windows N2807-afspiller for optimal ydeevne

Installation til Q-Play - Windows N2807

Introduktion

Q-Play tilbyder en kraftfuld platform for infoskærmdesign, der gør det muligt at engagere og informere dit publikum gennem visuelt tiltalende indhold. Med windows N2807 Player kan du nemt administrere og præsentere dit indhold på enhver skærm, der understøtter HDMI-indgang.

Bemærkninger:

Før du går i gang med installationen, er det vigtigt at sikre, at du har alle nødvendige komponenter:

I kassen:

1. Windows N2807 player.
  2. Strømkabel.
  3. Antenne

Ikke inkluderet:

1. HDMI kabel.
  2. Netværkskabel.

Pre-installeret Windows player

Har du købt windows N2807 igennem en af vores samarbejdspartner, så vil Q-Play allerede være installeret på playeren. Er det derimod en player man selv har anskaffet, så følg denne guide for installationen af Q-Play software.

Anbefaling

1. Placering: For optimal ydeevne og ventilation, anbefaler vi at placere Windows Quiet-E Player på toppen af skærmen. Undgå at placere den direkte bag skærmen for at forhindre overophedning og potentielt forkorte playerens levetid. Sæt playeren så den også er nem og komme til, hvis der bliver udfald på netværket eller signal fra HDMI.
  2. Internetforbindelse: For den mest stabile forbindelse anbefales det at bruge et netværkskabel. WIFI er også en mulighed på enheden.

Før installation

Inden installationen, er det vigtigt at være godt forberedt. Nedenstående er nødvendigt:
  1. Placering: Placer Quiet-E Playeren i henhold til anbefalingerne.
  2. Internet: Vælg mellem kablet forbindelse eller WIFI.
  3. Antenne: Montere den medfølgende antenne på playeren.
  4. Tastatur og Mus: For at koble WIFI på playeren, skal der bruges et trådløst tastatur og mus.
    1. Følg guiden under sektionen "Under installation".

Under installation

Følg disse trin for en problemfri installation:

1. Brug det medfølgende strømkabel til at tilslutte N2807 playeren og sikre, at den starter op korrekt.
2. Tilslut playeren til en skærm gennem et HDMI kabel.
      3.a Vælg den korrekte HDMI-port på din skærm for at vise indholdet fra playeren.
4. Q-Play softwaren vil automatisk starte op på skærmen.

Vil man gerne bruge WIFI på enheden, så følg denne guide for opsætning af WIFI på windows N2807 player.

1. Tryk på F4 tasten på tastaturet. Dette vil lukke Q-Play ned på Windows Playeren.
      A. Er F-funktionerne låst på tastaturet, tryk på "FN" knappen også på "F4"

2. Klik herefter på "Globus Ikonet" nede i højre hjørne.

3. Klik på det ønsket netværk.

4.. Kryds boksen af ved siden af "Opret Forbindelse Automatisk".

5. Klik på "Opret Forbindelse"

6. Indtast koden til netværket og klik på "Fortsæt".
      A. Hvis koden er korrekt, så vil der blive vist et Wi-Fi ikon, og playeren er nu online

7. Tryk nu på Windows tasten på tastaturet, eller naviger ned til Windows ikonet nede i venstre hjørne. Derefter skriv "Q-Play" i søge boksen.

8. Q-Play vil nu blive startet op.

Efter installation

Når installationen er færdig, og du ser en "connect kode" på skærmen, er du klar til at forbinde playeren til din Q-Play konto.

For at tilføje et design på skærmen skal følgende gøres:
1. Log nu ind på Q-Play kontoen hvor enheden skal tilføjes.
2. Gå til player.
3. Indtast den 6-cifrede Connect Code fra skærmen i Q-Play.
*Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg den denne guide.
4. Tilføj design til skærmen.
*Er du i tvivl om hvordan man tilføjer design i Q-Play, følg den denne guide.

Har du spørgsmål eller behov for assistance undervejs, er du velkommen til at kontakte NordicScreen support på telefon: +45 71 92 62 22 eller via e-mail: support@nordicscreen.com.