Opsætning af Q-Cal Mødelokale Displays: En Trin-for-Trin Guide

Installationsguide til - ProDVX Møderumsskærm

Introduktion

ProDVX møderumsskærm er en innovativ løsning til at optimere mødeplanlægning og forvaltning af mødelokaler. Med en intuitiv brugerflade tilbyder Q-Cal en forbedring af effektiviteten i ethvert arbejdsmiljø.

Bemærkninger:

  1. Læs alle instruktioner grundigt før du begynder.
  2. Placer skærmen i nærheden af en strømkilde og inden for rækkevidde af dit internetforbindelse.
  3. Undgå at placere skærmen i direkte sollys eller tæt ved varmekilder for at forhindre overophedning.

I kassen:

  1. ProDVX møderumskærm.
  2. Strømforsyning.

Ikke inkluderet:

  1. Internetkabel (hvis nødvendigt)

Pre-installeret møderumskærm

Har du købt ProDVX møderumskærm igennem vores partner, så vil Q-Cal softwaren allerede være installeret på skærmen. Er det derimod en skærm man selv har anskaffet, så følg denne guide for installationen af Q-Cal software.

Anbefaling

Placering

  1. Vælg en placering, der er let tilgængelig og synlig for alle mødedeltagere.
  2. Sørg for, at skærmen er monteret i øjenhøjde for bedste visibilitet.
  3. Placer skærmen tæt ved møderummet den repræsenterer for at undgå forvirring.

Internetforbindelse

  1. Netværkskabel: For den mest stabile forbindelse anbefales det at bruge et netværkskabel. Dette sikrer konstant forbindelse uden afbrydelser.
  2. WIFI: Hvis kablet internet ikke er en mulighed, sørg for at din WIFI-forbindelse er stabil og stærk på skærmens placering.

Før installation


En vellykket installation af ProDVX møderumsskærm begynder med grundig forberedelse. Før du går i gang med selve installationsprocessen, er der nogle vigtige skridt, der skal tages for at sikre, at alt forløber problemfrit.

Placering

  1. Vælg en placering, der er både synlig og let tilgængelig for alle brugere, monteret i øjenhøjde, og nær mødelokalet, det repræsenterer.

Internet

  1. Beslut dig for brugen af enten en kablet forbindelse eller WIFI. Vi anbefaler en kablet forbindelse for stabilitet, men hvis nødvendigt, sørg for en stærk WIFI-forbindelse.

Andre

  1. Nødvendig hardware, værktøj, vægbeslag m.m.

Under installation


Når du har forberedt alt nødvendigt for din ProDVX møderumsskærm og valgt den optimale placering, er du klar til at gå i gang med installationsprocessen. Dette afsnit guider dig gennem de nødvendige trin for at få din skærm op og køre.

1. Tilslutning af strøm: Forbind din ProDVX møderumsskærm med strømforsyningen og til en stikkontakt. Kontroller at skærmen tændes.

2. Bekræft opstart: Kort efter skærmen tændes, vil en pop-up dialogboks fremkomme. Her skal du vælge "Yes Please" for at bekræfte, at du ønsker at fortsætte med opsætningen.


3Find Home App: "Tryk nu på "Home app".

4. Aktivering af Q-Cal BookingIndenfor "Home App", find og vælg "Q-Cal Booking" for at aktivere bookingfunktionen.

5. Afslutning af opsætning: Afslut opsætningen ved at trykke på tilbage-tasten, som er placeret nede i bunden af skærmen. Dette vil tage dig tilbage til Q-Cal appen, hvor du nu skulle være klar til at bruge din møderumsskærm.

Efter installation


Når du ser en "connect kode" på skærmen, er det tid til at forbinde din ProDVX møderumsskærm til systemet.





For at tilføje et design på skærmen skal følgende gøres:

1. Vælg "Skærme" i topmenuen for at navigere til skærmoversigten.
2. Find og klik på "Meeting Room Display" for at åbne mulighederne for møderumsskærme.
3. Klik på "Tilføj skærm" for at starte processen med at tilføje en ny skærm.
4. Skriv den 4-cifrede kode, der vises på den fysiske skærm, i det angivne felt for at parre skærmen med systemet.
5. Efter parring, vælg det ønskede design og bekræft dit valg ved at trykke på "Gem & Luk."
*Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg den denne guide.


    • Related Articles

    • Sådan installere du Q-Cal på ProDVX

      Før du begynder Før du begynder installationen af dit møderumsskærm, skal du gøre følgende: 1. Tilslut enheden til dit netværk. 2. Ændre tidsindstillingerne. Slå automatisk dato og tid fra. Slå Automatic time zone fra. Indstil dato og tid. Indstil ...
    • Installationsguide for IOT PowerPlug

      Introduktion Denne installationsguide er designet til at hjælpe dig med korrekt opsætning af din IOT PowerPlug, en intelligent enhed, der automatiserer slukning af strømforbrugende produkter baseret på Q-Play planlægning. Pakkens Indhold 1 stk. IOT ...
    • Installation til Q-Play - X96H

      Introduktion Q-Play tilbyder en kraftfuld platform for infoskærmdesign, der gør det muligt at engagere og informere dit publikum gennem visuelt tiltalende indhold. Med Q-Play X96H Player kan du nemt administrere og præsentere dit indhold på enhver ...
    • Installation til Q-Play - Android

      1. Hent Q-Play software til android. Før installationen af din digitale skærm skal du hente Q-Play software. Log ind på Q-Play og naviger til "PlayControl". Klik på "New Player" for at downloade Q-Play til Android. Når Q-Play er downloadet, flytter ...
    • Slå Tablettilstand til på Windows.

      Hvis man ønsker at udfylde felte på hjemmesider på en touchskærm der kører Q-Play, så skal man slå tablet tilstand til. Dette er en meget simpel ting at gøre, og kan klares på 2 minutter. For at kunne følge nedenstående trin, så skal man bruge et ...