Guide til IOT Door Control Relay Installation & Brug | NordicScreen

IOT Door Control Relay Installation Guide

Introduktion

Når en IOT Door Control Relays skal installeres, er det vigtigt at enheden monteres korrekt ift. det ønskede brugsscenarie. Denne guides beskriver, hvordan en anbefalet installation foretages når enheden skal bruges til, at åbne en dør. Det er kun fantasien der sættes grænserne for udnyttelsen af IOT Door Control Relay. 

Når installationen er færdig vil enheden have et potentiale frit relæ (Dry Contact). Det er denne som skal installeres sammen med eks. dør styring eller andet. Denne guide beskriver, hvordan installationen foretages frem til et aktivt potentialfrit relæ. 

Sådan virker det

Når en gæst har færdiggjort en check-In vi der bilve sendt et signal til IOT Door Control Relay som vil aktivere et potentialfrit relæ i det antal sekunder som døren vil stå åben op. Tiden for, hvor lang tid døren skal være åben, kan justeres af NordicScreen. Kontakt NordicScreen for nærmere info. Løsnignen er som standard sat til 10 sekunder. 

Anbefaling

For at enheden vil virke efter hensigten skal IOT Door Control Relay og styring af døren kobles sammen. Dette gøres af en servicetekniker fra dør producenten. 
Sidst i denne guide er beskrivelse af det arbejde som skal gøre i dør styringen.



1. Før installation

Før installation er det vigtigt at sikre, at IOT Door Control Relay installeres i umildbar nærhed af den styreboks som IOT Door Control relay skal styre. 
Ved installation skal følgende være tilgængeligt på stedet, hvor enheden skal placeres:
1 x IOT Door Control Relay
1 x DK Strømstik 230v
1 x Lan Netværksstik (Cat5) (Læs guide til krav)

Husk at lave en aftale med producenten af dør løsningen eller en systemadministrator med de nødvenidge kompetender. Se punkt 3. 



2. Under installation 


1. Monter enheden i nærheden af det sted, hvor det potentiale frie relæ skal bruges. Eks. under loftet ved døren som skal styres. 

2. Tilslut strøm (1)
3. Tilslut netværk (2)
4. Placerer kablet med det potentialefrie relæ tilgængeligt for teknikeren som skal lave punkt 3. (3)

Ring til NordicScreen og sikre sig, at enheden er tilsluttet netværket. 
Oplys følgende: 
- DeviceID (Findes på enheden)
- Serial Number (Findes på enheden)
- Kunden nr. hvor installationen foretages


3. Efter installation

Teknisk sammenkobling af dør styring og IOT Door Control Relay kræver en servicetekniker med kendskab til det produkt IOT Door Control skal styre. 

Skal enheden eks. styre en Tormax skydedør anbefales det, at der tages kontakt til Tormax direkte. 

Nedenstående viser, hvordan det potentialefrie relæ fra IOT Door Control Relay kobles til en styringsenhed. 



Attention 

- NordicScreen er ikke ansvarlige for denne montage ligesom installation kan være forskellig fra leverandør til leverandør. Derfor er nedenstående kun vejledende. 
- Alle omkostninger beskrevet i punkt 3 afholdes af kunden. NordicScreen kan ikke blive draget til ansvar for fejl, skader, direkte eller indirekte omkostninger forbundet med dette.   
- Alle connection must be done be qualified technicians. 
    • Related Articles

    • Installationsguide for IOT PowerPlug

      Introduktion Denne installationsguide er designet til at hjælpe dig med korrekt opsætning af din IOT PowerPlug, en intelligent enhed, der automatiserer slukning af strømforbrugende produkter baseret på Q-Play planlægning. Pakkens Indhold 1 stk. IOT ...
    • IOT DIN Relay - 1 Phase - Installation

      Kommer
    • IOT DIN Relay - 3 Phase - Installation

      kommer
    • i3-Technologies - Installation

      Introduktion Denne installationsguide er udviklet til at hjælpe dig med at korrekt installere og konfigurere Q-Play på i3-Technologies skærme. Q-Play er en kraftfuld applikation, der muliggør dynamisk og engagerende indholdslevering på dine skærme. ...
    • Installation til Q-Play - X96H

      Introduktion Q-Play tilbyder en kraftfuld platform for infoskærmdesign, der gør det muligt at engagere og informere dit publikum gennem visuelt tiltalende indhold. Med Q-Play X96H Player kan du nemt administrere og præsentere dit indhold på enhver ...