Intelligente NordicScreen IOT-enheder: Cloud-baseret Arkitektur og Opsætning Guide

IOT Sikkerhed og datakommunikation

NordicScreen IOT-enheder er intelligente og nemme at bruge produkter. Arkitekturen bag produktet er cloud-baseret. Denne vejledning beskriver en teknisk opsætning ved brug af en af IOT-produkterne til Q-Play, Q-Cal eller begge dele.

Porte og kommunikation

Enhederne kommunikerer med cloud-tjenesten på følgende porte:

Port 622
Port 6010
Port 6011
Port 6012
Port 6020
Port 6021
Port 6022
Port 6110
Port 5353
Port 443

Arkitektur

NordicScreen IOT-produkter drives og styres fuldt ud af cloud-tjenester. Derfor udføres der ingen logik eller kommunikation mellem f.eks. afspillere eller andre NordicScreen-produkter lokalt.
Dette betyder, at en NordicScreen IOT-produkt og f.eks. en afspiller ikke er afhængige af hinandens driftsstatus.