Iiyama Display Q-Cal Installationsguide: WebView Opsætning og App-overførsel

Opsætning af Q-Cal på Iiyama enheder.

Denne vejledning vil vise dig, hvor du kan downloade Q-Cal, og hvordan du overfører det til en Iiyama-skærm.*
Inden du begynder at downloade, skal du sørge for, at enheden har WebView installeret. Hvis dette ikke er installeret, vil Q-Cal ikke køre.
Følg denne vejledning for at installere WebView.

Sørg for at have en USB-stick klar uden noget på den. Der må ikke være noget på USB-sticken, hvis Iiyama-skærmen skal formatere den.
For at kontrollere, om Iiyama-skærmen skal formatere USB-sticken, følg disse trin:

Formatering af USB stick:

1. Gå til Indstillinger.
2. Click on Storage.

3. Hvis din Iiyama-enhed siger, at din USB er korrupt. Vælg din USB-stick i menuen og tryk på "Opsæt". Dette vil slette alt på din USB-stick, så sørg for at tage backup af filerne, hvis du ønsker at gemme noget på den.
Hvis din USB-stick fungerer fint med enheden, skal du ignorere dette trin.

Når det er gjort, kan din USB-stick nu bruges til at installere WebView.

Mens du er i indstillingerne, skal du klikke på Wi-Fi. Her skal du konfigurere enheden med det netværk, du ønsker.
Vi anbefaler at bruge et Ethernet-kabel, hvis det er muligt, da det gør enheden mere stabil.

Del 1: Installer Q-Cal APK-filen:

1. Sæt USB-sticken i din PC.
2. Åben Q-Cal i din browser.
3. Klik på "Skærme" øverst på siden og vælg derefter "Møderumsskærme".
4. Klik nu på "Download til Android", og i denne menu skal du vælge den nyeste version.
   Filen vil nu downloade til din PC, og du kan flytte den til din USB-stick ved hjælp af File Explorer.

Del 2: Overførsel af filen til Iiyama-skærmen.

1. Sæt USB'en i Iiyama-skærmen.
2. Svip op fra bunden af skærmen og vælg APK Installer-appen.
3. I appen skal du vælge Installer og derefter USB Memory.
4. På højre side vil du nu se en fil kaldet noget i retning af "com.google.android.webview_112.0" og så videre. Klik på den fil.
5. Et vindue vil nu dukke op. Tryk på Install i det vindue.

5. Et vindue vil nu dukke op. Klik på Settings
6. Aktiver Unknown Sources. Tryk på OK i vinduet, der dukker op.
7. Gå tilbage til APKInstaller-appen. Gør dette ved at trykke på "Firkant" nederst på skærmen og vælge APKInstaller-appen.
8. Klik igen på Q-Cal APK-filen og tryk derefter på Install.
9. Når appen er installeret, skal du klikke på Open.

10. Q-Cal vil åbne sig. Et vindue åbnes, og du skal klikke på Yes Please.
11. Indstillingsappen åbnes nu. Klik på Home App, og vælg derefter Q-Cal Booking.
12. Du skal genstarte QBit-enheden efter at have gjort dette. Dette gøres ved at afbryde strømmen og tilslutte den igen.

Iiyama-enheden kører nu Q-Cal!

Del 3: Forbind skærmen til din Q-Cal-konto.

1. Åben Q-Cal i din browser.
2. Klik på Skærme øverst på siden og vælg derefter Møderumsskærme.
3. Klik på "+" og indtast koden, der vises på Iiyama-skærmen.

Dit mødelokale-display kører nu Q-Cal.