Denne guide beskriver hvordan man opretter en brugergruppe i Q-Play.

Brugergrupper bruges til at tildele rettigheder til flere brugere på samme tid

Eksempel

Nedenunder er et eksempel på en brugergruppe, som i dette tilfælde er defineret som "Butiksansatte"

Hvis en bruger er en del af denne gruppe, så har brugeren adgang til følgende: Alle serie grupper, udvalgte player grupper, alle mediemapper, medielister og Koncern skabeloner / Billede under Apps i playlister

Create a user group:

1. Log ind på Q-Play.

2. Klik på Bruger menu oppe i venstre hjørne og vælg Kontoindstillinger.

3. Vælg Bruger fanen.

4. Klik på knappen Ny gruppe.

5. Indtast det ønskede navn på brugergruppen.

6. "Overgruppe". En overgruppe kan omgå de kolonnner sat til "Nedarvet". Ellers kan man definere adgangsrettigheder og tryk på Gem.

7. Din brugergruppe er nu oprettet.