Skab Dynamiske Playlister: En Guide til Medialister i Q-Play for Indholdsrigt Indhold

Sådan opretter man en Medieliste med indhold

Med medieliste appen kan man oprette en playliste med alle former af indhold. Man kan tilføje en medieliste til så mange serier som man ønsker. Man kan nemt redigere inholdet af medielisteninde på sereien. Det er muligt at kombinere næsten alle apps fra DesignToolet i en eller flere medielister.

1. Klik på Medieliste på venstre side.

2. Hvis man ønsker at oprette en gruppe, skal man klikke på NY GRUPPE. Du kan oprette så mange grupper, du ønsker.

3. Navngiv din nye gruppe og gem den ved at klikke på Opret gruppe.
Bemærk, at det ikke er muligt at bruge specialtegn i navnet.

4. Hvis du har oprettet en gruppe, skal du klikke på den gruppe, hvor du ønsker at placere din medieliste.
Klik nu på NY MEDIELISTE for at oprette en medieliste.

5. Navngiv din nye medieliste og gem den ved at klikke på Opret Medieliste.

6. Din medialiste er nu oprettet, men der er endnu ikke noget indhold i den.
Du kan tilføje indhold til din medialiste eller redigere eksisterende indhold ved at klikke på blyanten under Funktioner

7. Klik på TILFØJ APP for at tilføje nyt indhold til din medialiste.

8.
Vælg den app, du ønsker at tilføje.
Bemærk, at appen "TV2 Nyheder" kræver en separat medialiste. Du kan altid tilføje flere medialister til din serie.

9. Tilpas appen, som du ønsker det. Afslut og gem ved at klikke på Tilføj App.
Tip: Du kan tilføje tidsplaner, så du kan planlægge afspilning af indhold

Din app er nu tilføjet til medialisten. Gentag processen for at tilføje mere indhold.

Du kan tilføje så mange apps, som du ønsker, men vi anbefaler, at du grupperer dit indhold i flere forskellige medialister.
Når du er tilfreds med mængden af indhold i din medialiste, er den klar til at blive tilknyttet din serie.