Effektiv bookinghåndtering: Udforsk fuldt potentiale med Q-Cal-produktet og Booking App'en

Sådan bruger man Booking appen

NB: Man skal købe Nordicsscreens Q-Cal produkt for at kunne bruge booking appen.
  1. Find booking appen i app menuen under Indkøbsvognen.

2. Klik på booking appen for at placere den på det valgte spot.

3. Vælg booking elementet for at åbne app indstillinger i højre side. Her skal man indsætte Q-Play koden, som man kan finde i Q-Cal.