Vær Tidsbevidst med Time & Date App'en: Højn din infoskærm med integreret ur og dato

Sådan bruger man Tid & Dato App'en

Med Tid & Dato app'en kan man tilføje aktuelle tidspunkt og dato til ens infoskærm.

1. Find Tid & Dato appen i app menuen under Indkøbsvognen.

2. Klik på Tid & Dato app'en for at tilføje den til det valgte spot.

3. Vælg Tid & Dato elementet for at åbne app indstillinger i højre side.

4. Alt der er at gøre nu, er at tilpasse appens udseende efter eget valg.