Mestring af Pixelstyring i Q-Play for Forbedrede Skærmindstillinger

Sådan bruger man pixelstyring på players i Q-Play

Introduktion:

Denne guide vil hjælpe dig med at forstå og anvende pixelstyringsfunktionen i Q-Play's PlayControl. Pixelstyring giver dig mulighed for præcist at tilpasse og kontrollere indstillinger for individuelle pixels på dine digital signage skærme, hvilket optimerer visningen af dit indhold.

1. Login på Q-Play

1.1. Åbn Q-Play og vælg 'Players' fra menuen på venstre side for at få vist en liste over alle tilgængelige players.

2. Vælg en Specifik Player

2.1. Find og klik på den player, du ønsker at konfigurere. Dette vil åbne playerens detaljeside.

2.2. klik på 'Advanced' for at tilgå de avancerede indstillinger, hvor du kan administrere pixelstyringen.

3. Konfigurer Pixelstyring

3.1. Indenfor 'Advanced' fanen, skal du finde og vælge 'Custom'. Her kan du angive og tilpasse pixelområderne i henhold til både højde og bredde.

3.2. Når du har foretaget de ønskede ændringer, klik på "x" for at gemme ændringerne. Herefter vil playeren genstarte for at ændringerne træder i kraft.