Sådan tager du skærmbilleder på din Q-Play Player

Sådan tager du et skærmbillede af din Q-Play Player

1. Start med at finde og klikke på 'Players' knappen i hovedmenuen.

2. Når du er inde i "Players" sektionen, skal du trykke på den player du gerne vil tage et skærmbillede af.

3. Klik på "Advanced" knappen for at få adgang til flere avancerede indstillinger.

4. Inden for de avancerede indstillinger, klik på "Take new screenshot" knappen for at tage et nyt skærmbillede af playerens nuværende visning.

5. Efter at have taget skærmbilledet, luk vinduet ved at klikke på lukningskrydset

For at bekræfte, at skærmbilledet er taget korrekt, gentag trin 1 til 3 ved at gå til "Players", vælge den samme spiller og derefter gå til "Advanced" sektionen igen.

6. Nu skulle du kunne se det skærmbillede, du har taget, samt klokkeslættet for, hvornår det senest blev taget. Dette viser, at din handling blev udført succesfuldt.