Sådan opretter du en playlist i Q-Play

Q-Play er en dynamisk platform, der giver dig muligheden for at samle og vise indhold på en effektiv og øjenfangende måde. Med Q-Play kan du nemt oprette playlister, der ruller igennem en række billeder eller viser forskellige apps, såsom vejrudsigt, nyheder, eller blot dine yndlingsbilleder i et kontinuerligt loop. Dette er ideelt for virksomheder, der ønsker at vise varieret indhold på skærme i butikker, på kontorer, eller under events. Her er en simpel guide til at oprette din egen playlist i Q-Play:

1. Åben Q-Play og log ind med dine brugeroplysninger.

2. Naviger til sektionen "Playlist" og klik på "New playlist".
Click on New Playlist

3. Navngiv din playlist og vælg det passende skærmformat.

4. Afslut oprettelsen ved at klikke på "Create".
Click on Create

5. Fra højre side, vælg de apps du ønsker at inkludere, eksempelvis "billede appen".
Click on Apps

6. I "billede appen", indsæt et billede fra Q-Play's mediebibliotek.
Click on Settings

7. Bestem hvor længe hvert slide skal vises, og tilføj flere slides ved behov ved at klikke på "+".
Click on 10

Med disse enkle trin kan du transformere enhver skærm til et levende og dynamisk visningsværktøj, der kan fange og fastholde dit publikums opmærksomhed. Uanset om du ønsker at promovere produkter, dele information, eller bare skabe en behagelig atmosfære, gør Q-Play det let at skabe tilpasset indhold, der taler til netop dit behov.