Udnyttelse af Q-Plays designpolitik for mærkekonsistens: En trin-for-trin guide

Sådan bruger du designpolitik i Q-Play

Introduktion

Denne guide vil hjælpe dig med at tilpasse din virksomheds designpolitik i Q-Play. Vi gennemgår, hvordan du justerer app-sprog og tilpasser brandfarver for at sikre, at dine apps ikke kun er funktionelle, men også visuelt repræsenterer din brandidentitet. Følg disse trin for at sikre konsistens og professionalisme på tværs af din digitale tilstedeværelse.

Sådan Konfigurerer du Designpolitik i Q-Play

1. Start med at logge ind på din Q-Play konto.

2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne.

3. Tryk dernæst på "Kontoindstillinger".

4. Klik på "Designpolitik"

5. Tilpas disse nøgleområder for at sikre appenes funktionalitet og visuel tiltrækning:
  1. Standard Indstillinger: Juster appenes sprog til dit behov. For eksempel, ved at indstille sproget til dansk i en vejr-app, sikres det, at vejrinformationen er letforståelig for danske brugere af infoskærmen.
  2. Brand Identitet: Definer dit brands farver for at sikre visuel kohærens og styrke brandidentiteten. Dette skaber en ensartet brandoplevelse.

6. Efter tilpasning, klik på "Gem" for at opdatere indstillingerne.

7. Vælg "DesignTool" fra venstremenuen for at skabe eller ændre designs.

8. Vælg et eksisterende design eller opret en ny præsentation.

9. Klik på "Indstillinger" i højre side og vælg "Baggrundsfarve" for at anvende dine brandfarver.

11. Her vil så de to farver man har lavet under "brand identitet" komme frem.

Konfigurering af Standard Indstillinger for Apps

1. Find "Vejr appen" under "Apps" i højre side og klik direkte på appen.

2. Under "App egenskaber", har du muligheden for at vælge "App Sprog" for at tilpasse appens sprog.

Afslutning

Denne guide hjælper dig med at gennemgå og effektivt implementere din virksomheds designpolitik i Q-Play, hvilket sikrer en konsistent og professionel præsentation af dine digitale produkter.