Slå notifikationer fra på Windows Player

Hvis man er træt af at se notifikationer på sin Windows Player, så kan man slå dem fra.
Dette kan gøres på 2 minutter, bare følg denne guide.
Man skal tilslutte tastatur og mus til enheden for at kunne følge guiden.

1. For at kunne ændre i Windows indstillingerne, så skal man først lukke Q-Play.
Man lukker Q-Play ved at klikke på tasterne "F4" eller "FN + F4".

2. Man befinder sig nu på Windows skrivebordet.
Her skal man klikke på Windows-tasten på sit tastatur, eller på Windows-ikonet nede i venstre hjørne.
Herefter skal man skrive "Settings" og klikke på Enter.

3. Når man er inde i indstillinger, så skal man klikke på "System".

4. Her skal man vælge "Notifications And Actions" i venstre side.
Derefter kan man slå notifikationer fra.

5. Notifikationer er nu slået fra, og man kan åbne Q-Play igen.
Dette gøres ved at klikke på Windows-tasten eller Windows-ikonet nede i venstre hjørne.
Skriv nu "Q-Play" og klik på Enter.

Q-Play vil nu kører igen!