Guide til Opsætning af Netværksforbindelse på LG.

Følg disse trin for at oprette enten en kablet eller trådløs forbindelse på dit TV:

1. Tryk på "tandhjulet" på din fjernbetjening for at åbne menuen for indstillinger. Dette ikon kan ligne et tandhjul eller et værktøjsikon, afhængigt af din fjernbetjeningsmodel.

2. Når du er i indstillingsmenuen, skal du navigere til og trykke på "Generelt". Inden for "Generelt" indstillingerne, scroll ned til du finder "Netværk" og tryk på denne mulighed. Her kan du vælge din foretrukne metode til at forbinde dit TV til internettet.

3. Vælg mellem "Kablet forbindelse" eller "WI-FI" afhængigt af din tilgængelige opsætning. Hvis du vælger "WI-FI", skal du finde dit netværk på listen og indtaste adgangskoden.