Chromebit Q-Play Opsætningsguide: Lukning af App, Justering af Indstillinger og Hurtig Genstart

Stop Kioskmode på en HDMI Chromebit player

Når man har sat WIFI op, eller andre indstillinger på en Chromebit player, så kan det blive nødvendigt at lukke Q-Play appen.

1. Tilslut et USB tastatur til enheden.

2. Genstart playeren ved at slukke for strømmen og vent ca. 20 sekunder inden man tilslutter den igen.

3. Når den hvide browser vises, skal du trykke på CTRL + ALT + S.

Det er nu muligt at opsætte de ønsket indstillinger

Efter at færdiggjort opsætningen, følge disse trin:

• Naviger hen til App ikonet nede i venstre hjørne, og start appen ved at trykke på Enter tasten.

• Alternetivt kan man genstarte playeren, det gør man ved at ttænde og slukke for strømmen. Nu vil appen automatisk genstarte.