Aktivering af OneDrive Integration: En Trin-for-trin Guide til Q-Play Løsninger

Tjek om din organisation tillader OneDrive deling

Denne guide viser hvordan man kan tjekke om ens organisation tilladder at man kan tilføje OneDrive dokumenter til Q-Play.
Hvis man vil tilføje private OneDrive dokumenter til Q-Play, så kan man altid det.

I dette link:  Manage Sharing Settings, kan manlæse Microsoft's guide om hvordan man ændre delings indstillinger i firmaet, hvis nødvendigt.

Åben det dokument man ønsker at tilføje til Q-Play.

1. Log ind på OneDrive i en browser. Find og åben det ønsket dokument. Det er vigtig at der bliver åbent i en browser.

2. Gå til Fil
Click on Filer

3. Dernæst Del
Click on Del

4. Vælg "Del med brugere".

5. Tryk på "Instillinger for deling"
Click on Indstillinger for deling

6. Tryk på "alle"
Click on Alle Del med alle. Det kræver ikke at du logger på

Hvis man ikke har muligheden "Alle med linket", markeret i den røde boks i billedet herunder, så kan man dele via OneDrive. For at kunne dele, så skal IT-Afdelingen aktivere denne funktion.

Følg dette link der viser hvordan man gør det: Manage Sharing Settings,