Sådan bruger du avanceret indstillinger under playcontrol i Q-Play.

Sådan bruger du avanceret indstillinger under playcontrol i Q-Play.

1. Start med at finde og klikke på 'Players' i hovedmenuen for at få et overblik over dine tilgængelige skærme.

2. Klik på den specifikke skærm, du ønsker at justere avancerede indstillinger for.

3. Klik på 'Advanced' for at tilgå en menu med avancerede indstillinger.

4. Her kan du foretage en række justeringer:
      Software:
            Restart software: Genstart af Q-Play software, uden at genstarte hele playeren.
            Update software: Opdatering af Q-Play.
            Reload contant: Genindlæs/opdaterer content indhold.
      Hardware:
            Restart hardware: Genstart playeren inkl. Q-Play.
            Clear cache: Ryd cache fra playeren.
            Delete player: Slet player fra Q-Play kontoen.