Optimer dit Q-Cal Design: Udnyt CSS-variabler til Skrifttype, Gulvplan og Farver

CSS Variabel

Vi har et par variabler, der kan bruges i CSS-arket til at kalde nogle allerede definerede stilarter. Hvis du bruger disse variabler, vil løsningen bruge den stil, du har defineret på forsiden af din løsning.

Skrifttype
var(--common-font, 'Some font name', sans serif);

Kort
var(--floormap);

Primær h1-farve
var(--h1-primary);

Knapfarve
var(--btn-clr);

Knap tekstfarve
var(--btn-txt-clr);

• Related Articles

• Tilføj tilpasset skrifttype

1. Gå til https://www.fontsquirrel.com/tools/webfont-generator 2. Upload skrifttypen 3. Følg disse indstillinger: 4. Download pakken. 5. Åben fonts.css filen 6. Kopier indholdet og indsæt det i CSS filen i Q-Cal i toppen af siden 7. Husk at tilføje ...
    • How to create/use Q-Cal Templates for Q-Play Template solution

Sådan opretter du et Q-Cal skærmdesign: Hvis du ønsker at tilføje et dynamisk element til din Q-Play skabelon, kan vi oprette en relevant skabelon i Q-Cal. Derefter vil vi også vise, hvordan de to systemer arbejder sammen. Log ind på Q-Cal. Klik på ...