LG FAQ

I denne guide vil vi beskrive de mest hyppige spørgsmål omkring Q-Play på LG.

Hvor stor internet forbindelse kræves det for at kunne vise video?

For at kunne vise Q-Play indhold på en LG-skærm, afhænger den anbefalede internetforbindelseshastighed af flere faktorer, herunder typen af indhold, der skal vises (f.eks., statiske billeder, tekst, video), opløsningen på dette indhold, og hvor ofte indholdet opdateres.

Videoindhold:
Standard Definition (SD): For videoindhold i standard opløsning (480p), er det ofte tilstrækkeligt med en forbindelse på 5 Mbps. Dette kan være passende for basalt indhold, hvor fin detaljegrad ikke er kritisk.

High Definition (HD): HD-videoindhold (1080p) kræver mere båndbredde for at sikre en glat afspilning uden buffering. En forbindelse på mindst 20 Mbps anbefales for at håndtere disse datastrømme effektivt.

4K Ultra High Definition (UHD): For 4K UHD-videoindhold, som tilbyder en endnu højere opløsning og derfor kræver betydeligt mere data, anbefales en forbindelse på 50 Mbps eller højere. Dette sikrer, at det højopløselige indhold kan afspilles uden afbrydelser eller kvalitetsforringelser.

Hvilken begrænsning ligger der konkret i brugen af video på LG skærme?

Den konkrete begrænsning i brugen af video på LG-skærme, når det kommer til streaming via Q-Play, er primært dikteret af skærmens indbyggede WebOS-systems kapacitet til at håndtere medieafspilning. Disse begrænsninger er vigtige at forstå for alle, der ønsker at udnytte LG-skærme til digital signage, især når man ønsker at integrere videoindhold i sine præsentationer.

Videoapp begrænsning:
4 videoer max fordelt på alle designs.
Videoafspilning kræver betydelige mængder af både processorkraft og hukommelse. Når man afspiller op til fire videoer samtidigt gennem Q-Play, er det tæt på grænsen af, hvad LG-skærmens hardware kan håndtere, uden at det går ud over systemets stabilitet. Dette betyder, at systemet kan blive overbelastet, hvilket kan føre til afbrydelse af appen for at beskytte skærmens overordnede funktionalitet.

YouTube-app begrænsning:
Max 1 YouTube video og 1 video fordelt på alle designs.
YouTube-videoer, som er streamet gennem Q-Play, stiller yderligere krav til systemet, ikke kun på grund af streamingprocessen men også på grund af de potentielt højere datakrav af videoerne fra YouTube's servere. Derfor er begrænsningen på én YouTube-video og én almindelig video sat for at undgå overbelastning og sikre en stabil drift af systemet.

Findes der begrænsninger på video, ved samtidig brug af andre funktioner?

Når det kommer til samtidig brug af videoer og andre funktioner på en LG-skærm via Q-Play, er det vigtigt at forstå, hvordan disse interaktioner kan påvirke skærmens ydeevne og indholdets kvalitet. Selvom der ikke er en begrænsning på antallet af slides, du kan vise, er der visse overvejelser at tage højde for, når du kombinerer forskellige apps, især videoer, med andre indholdstyper.

Ved brug af LG-skærmens indbyggede WebOS platform til at køre Q-Play, kan man støde på begrænsninger i forhold til håndtering af indhold, især når det drejer sig om samtidig afspilning af flere videoer eller afspilning af videoer i høj opløsning. Dette skyldes, at skærmens processor og RAM er designet til at håndtere et vist niveau af belastning, og overskridelse af dette niveau kan føre til reduceret ydeevne, såsom forsinket indlæsning, hakker i afspilningen eller i værste fald, at appen eller skærmen genstarter.

Hvordan påvirker videostørrelsen ydeevnen på LG-skærme?

For at sikre den bedste visuelle oplevelse på LG-skærme, er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen af de videoer, der anvendes. Vi anbefaler, at man holder videofilerne inden for en øvre grænse på 100MB for at undgå unødig belastning af systemets ressourcer. Det er værd at bemærke, at mindre videofiler ikke blot forbedrer afviklingen på LG-skærmen; de minimerer også risikoen for lag og afbrydelser under afspilning. Dette skyldes, at videoer på vores platform ikke gemmes i en lokal cache, men derimod streames direkte fra vores servere. Når en video er for stor, kan det resultere i øget belastning på Q-Play-serveren, hvilket kan påvirke både afspilningskvaliteten og systemets generelle responsivitet.

For at optimere ydeevnen og sikre en gnidningsfri afspilning anbefaler vi stærkt at anvende videofiler, der ikke overstiger 20MB. Ved at vælge mindre filstørrelser hjælper du med at reducere datatrafikken og sikre en mere stabil og pålidelig videostrømning. Dette er især vigtigt i miljøer, hvor internetforbindelsen måske ikke er den hurtigste eller mest stabile.

Sammenfattende, mens vores system teknisk kan håndtere videofiler op til 100MB, vil brugen af mindre videofiler på under 20MB give en langt bedre brugeroplevelse. Dette sikrer, at dine videoer afspilles glat og uden unødige forsinkelser, hvilket bidrager til en mere tilfredsstillende visuel præsentation på LG-skærme.

Hvor kraftig er Q-Play på en LG skærm?

Q-Play på en LG-skærm er designet som en "lille" player, der er ideel til enkel anvendelse såsom visning af et par billeder og op til maksimalt 4 videoer. Den benytter sig af LG-skærmens indbyggede ressourcer, herunder processoren og RAM, for at drive indholdet. Dette gør Q-Play til en praktisk løsning for basale digital signage-behov, hvor kompleksiteten og ressourcekravene er begrænsede.

Det er vigtigt at bemærke, at da Q-Play afhænger af skærmens indbyggede kapacitet, kan ydeevnen og kapaciteten til at håndtere indhold være begrænset af hardwarens specifikationer. Dette betyder, at hvis du har brug for at vise indhold, der er ressourcekrævende eller ønsker mere avancerede funktioner som højere opløsning på videoer, eller afspilning af flere tunge mediefiler, kan det være nødvendigt at opgradere til en ekstern player.