Involvér dit publikum med PowerPoint App: Problemfri præsentation på digital skiltning

Sådan bruger man PowerPoint App'en

PowerPoint appen er en god løsning til at dele information i en format de fleste kender.

1. Man finder PowerPoint appen i app menuen under Indkøbsvognen.

2. Klik på PowerPoint App for at placere den på det valgte spot.

3. Vælg PowerPoint elementet for at se app indstillinger i højre side. Her kan man uploade sin PowerPoint præsentation, ved at klikke på mappen udfor "Vælg PowePoint præsentation".

4. Vælg de sider man ønsker at tilføje ved at klikke på dem. Sider markerede i grå vil ikke blive vist.
Klik på Luk for at tilføje de valgte sider.

5.  Man kan justere hvor lang tid hver side bliver vist, ved at klikke på Visningstid for en side og vælge en af tiderne.

6. Gem og send ændringerne til den valgte player ved at trykke på Udgiv i toppen af siden.
Man kan altid se hvordan ens serie og ændringer ser ud, før at man udgiver dem ved at klikke på knappen Preview ved siden af udgiv.