Sådan bruger du News App i Q-Play: En trin-for-trin guide

Sådan bruger du nyheds app i Q-Play

Introduktion

Nyheds Appen i Q-Play giver dig mulighed for at vise relevante og opdaterede nyheder på din skærm, så du altid kan informere dit publikum om de seneste begivenheder. Denne guide vil lede dig igennem de nødvendige trin for at konfigurere og publicere nyhedsindholdet, så du kan få nyhederne til at køre smidigt på din skærm.

1. Start med at åbne Q-Play på din enhed og find “Nyheds Appen” i app-biblioteket. Tryk på appen for at starte opsætningen.
Vælg app

2. Når appen er åbnet, skal du vælge, hvor længe hver nyhed skal vises på skærmen. Dette kan justeres i tidsindstillingerne, hvor du vælger den tid, der passer bedst til dine behov.
Tid

3. Tryk på “News Feed” for at ændre, hvilke nyheder du ønsker at vise på din skærm. Her kan du vælge specifikke kilder, emner eller sektioner, der matcher din målgruppe og dit budskab.
Vælg feed

4. Du vil blive præsenteret for en liste af tilgængelige feeds. Vælg det feed, som du gerne vil have vist på din skærm, og tilpas yderligere, hvis nødvendigt.Tryk på feed

5. Når du har tilpasset dine nyhedsfeeds og er tilfreds med opsætningen, skal du trykke på “Publish” for at offentliggøre nyhedsindholdet på din skærm.
Publish

Ofte Stillede Spørgsmål

Problem: Nyhederne opdateres ikke korrekt.
Løsning: Sørg for, at du har valgt et aktivt nyhedsfeed, og at din enhed har internetforbindelse. Prøv at opdatere appen eller genstarte enheden for at synkronisere nyhedsindholdet.

Problem: Nyhederne vises ikke i den ønskede varighed.
Løsning: Gå tilbage til tidsindstillingerne og kontroller, om den ønskede visningstid er blevet gemt korrekt.

Problem: Nyhederne bliver ikke vist på skærmen.
Løsning: Dette kan skyldes, at det valgte nyhedsfeed ikke leverer indhold i øjeblikket. Prøv at vælge et andet nyhedsfeed fra listen, da vi ikke styrer indholdet af nyhederne – det kommer direkte fra de eksterne nyhedssider. Sørg også for, at din enhed har en stabil internetforbindelse for at kunne hente nyhederne korrekt.