Skab spænding med Countdown App - Engager dit publikum i forventning

Sådan bruger du Nedtællings Appen

Du kan se videoen ovenfor for at se, hvordan du bruger Nedtællings appen, eller spring videoen over og læs den skriftlige guide nedenfor.

1. Find Nedtællings appen i app menuen ved at klikke på Indkøbsvognen.

2. Klik på Nedtællings appen for at placere den på dit spot.

3. Ved at klikke på Nedtællings app elementet på dit spot, åbner du app indstillngerne i højre side.

4. Du kan tilpasse disse indstillinger efter dine præferencer. Når du er tilfreds med, hvordan din nedtællings app ser ud, skal du klikke på Udgiv.