Opret Medarbejder som Client til Check-In

For at vise en medarbejder på Check-In løsningen skal personen oprettes som en klient i Q-Cal via app.q-cal.net.

Denne vejledning beskriver, hvordan man opretter en medarbejder på "HarAftale" og "IkkeAftale" listen på Check-In løsningen, henholdsvis.

Hvis du har en specielt designet løsning med flere knapper og lister, kan nogle tags være ændret.

1. Vælg Opsætning > Klienter

2. Klik på "+" knappen for at oprette en ny medarbejder som klient.

3. Tilføj nu medarbejderens nødvendige oplysninger. Navn, e-mail og telefonnummer.

4. Du kan nu tilknytte en login til klienten.
En klient (medarbejder) vises på skærmen, når klienten er tildelt en "tag", der henviser til den liste eller de lister, hvor medarbejderen skal vises.

Tags:

Har en aftale: HarAftale

Har ikke en aftale: IkkeAftale

Q-Cal sender e-mails og SMS-beskeder til medarbejderen, når de er valgt på skærmen.

Hvis medarbejderen kun ønsker e-mail, fjern telefonnummer, og omvendt.