Vis Microsoft Power BI Rapporter i Q-Play V2: Komplet Guide

Guide til Oprettelse og Brug af Microsoft Power BI Integration i Q-Play

Introduktion

Med denne guide vil du lære, hvordan du opretter en integration mellem Microsoft Power BI og Q-Play, samt hvordan du uploader dine rapporter direkte i Q-Play Power BI appen. Denne proces gør det muligt at vise dine Power BI-rapporter på infoskærme via Q-Play, hvilket kan hjælpe dig med at levere dynamiske og opdaterede data til dit publikum.

*Denne guide er delt op i to dele.*

Del 1: Opret Microsoft Power BI integration

1. Gå til Q-Play V2 og log ind med dine loginoplysninger.

2. I venstre side af menuen klikker du på “Integrationer”.
Q-Play dashboard with a welcome message, a help offer, and a 'Get started with 3 easy steps' infographic, alongside a YouTube tutorial video.

3. Klik på knappen “Ny Integration” i øverste højre hjørne.
Q-Play integrationsside uden resultater vist, mulighed for at tilføje ny integration øverst til højre.

4. Vælg Microsoft Power BI fra listen over tilgængelige integrationer.
Vælg powerbi

5. Giv integrationen et sigende navn, så du nemt kan genkende den senere.
Navngiv

6. Vælg, hvor ofte Q-Play skal tage et billede af Power BI-dashboardet, f.eks. hver time, hver dag osv.
Tid

7. Klik på login-knappen og indtast dine Power BI-kontooplysninger for at give Q-Play adgang.
Login

8. Klik på ”+” ikonet for at tilføje en rapport fra din Power BI-konto.
Tryk på plus

9. Vælg rapport og navngiv den, så den let kan findes under Power BI appen i Q-Play.
Vælg report

10. Indtast URL’en til den valgte rapport. Bemærk: Fjern den første del af URL’en (https://app.powerbi.com) før du gemmer.
Angiv alt

11. Klik på “Save” for at gemme din integration.
Gem

12. Når integrationen er oprettet korrekt, vil du kunne se et billede af dit Power BI-dashboard direkte i Q-Play.
Tjek billede

13. Hvis noget går galt, kan du tjekke “Script logs” for at se, hvad der er sket, eller hvor en fejl eventuelt opstod.
Script tjek

14. Under “Settings” kan du ændre URL’en eller opdatere andre indstillinger for integrationen.
indstilinger

OBS: Der kan gå et par minutter, før integrationen er helt klar til brug.

Del 2: Upload rapporter i Q-Play Power BI appen

1. I menuen til venstre, klik på “DesignTool” for at komme til designværktøjet i Q-Play.
Tom side for integrationer i Q-Play med menuen til venstre og en knap til at tilføje ny integration.

2. I editoren skal du vælge Power BI-appen fra listen over tilgængelige apps, og tilføje den til den ønskede slide.
Q-Play DesignTool interface med brugergrænseflade, inkluderer 'Standard' layoutgruppe og 'Jesper Weinreich' layout valgmulighed.

3. Klik på Power BI-appen for at åbne app-indstillingerne i højre side af skærmen.
Q-Play Editor brugergrænseflade med tom skabelon klar til redigering og applikationsværktøjer som Power BI og YouTube tilgængelige for integration.

4. I indstillingerne skal du vælge den Power BI integration, du oprettede tidligere, samt den specifikke rapport, du ønsker at vise.
Q-Play Editor med markering af et Power BI-integrationsfelt og Power BI App Properties åben og klar til konfiguration.

5. Tilpas din præsentation, som du ønsker, og upload den til din infoskærm. Hvis du er usikker på, hvordan man uploader en præsentation, kan du finde hjælp her