FAQ - PowerBI app

Spørgsmål: Hvorfor virker PowerBI ikke, når jeg bruger 2-trinsbekræftelse?
Svar: Nej. For at kunne vise PowerBI rapporter, så skal man fjerne 2-trinsbekræftelse, ellers vil integratioen melde fejl.

Spørgsmål: Skal PowerBI rapporten være et offentligt link?
Svar: Ja. For at kunne vise rapporten i Q-Play, så skal man sætte det til at være et offentlig rapport.

Spørgsmål: Hvorfor vises der en hvid skærm i Q-Play, når jeg bruger PowerBI-rapporten?
Svar: En hvid skærm kan vises, hvis Q-Play forsøger at tage et billede, før PowerBI-rapporten er færdig med at indlæse visningen. Dette har ikke noget med Q-Play og gør, men kan skyldes langsomt netværksforbindelse eller komplekse rapporter. (Vi har opgraderet vores server, så det skulle hjælpe på issue med at den nogle gange tager billedet før indholdet er indlæst, men på grund af måden powerbi indlæser data, så kan vi ikke garantere at det er indlæst før vi tager billedet.)

Spørgsmål: Hvad er refesh tiden i PowerBI?
Svar: App'en bliver opdateret med et nyt billede hvert femte minut.

Spørgsmål: Hvor lang tid lader vi PowerBI loade?
Svar: Lige nu giver vi PowerBI 1 minut til at indlæse rapporten, inden vi tager et billede.