Optimer Q-Play-skærme: Trin-for-trin guide til integration af KultuNaut

Opsæt KultuNaut App

Introduktion

Denne guide beskriver, hvordan Kultunaut bruges på Q-Play. Med KultuNaut kan events i kommunen eller nærområdet nemt vises på Q-Play infoskærme. I Q-Play kan visninger fra KultuNaut, kombineres med de mange design muligheder som er i Q-Play.

Guiden er opdelt i 2 dele:
1. Opsæt visning i KultuNaut
2. Indsæt visning på Q-Play

1. Opsæt visning i KultuNaut

For at få adgang til en KultuNaut visning til Q-Play, så skal denne visning konfigureres af KultuNaut. Ved at kontakte KultuNaut er det muligt at få opsat visninger som kan benyttes på Q-Play infoskærme.
1. Skriv en mail til KultuNaut med nedenstående info:

Emne: Visninger til NordicScreen Q-Play infoskærme

2. Når visningen er opsæt, vil KultuNaut fremsende en URL adresse, som kan benyttes på Q-Play. Linket benyttes nu i del 2.

Det er vigtigt at visningen er opsat som ønsket af KulturNaut. NordicScreen kan ikke ændre i opsætningen, farver, font eller andet på visning.
Så frem man ønsker at siden skal scrolle, opsættes dette ligeledes i KultuNaut.
Du kan nemt teste, om alt er som du ønsker. Dette gøres ved at åbne det link som er modtaget fra kultunaut, og åbne i en normal browser. Hvis tingene ser godt ud her, vil det også være tilfældet på Q-Play.
En visning kan se sådan ud:

2. Indsæt vinsing på Q-Play

1. Gå til DesignTool.

2. Vælg den serie, hvor KultuNaut skal indsættes.
(Følg dette link for at finde ud af hvordan man opretter en serie.)

3. Vælg nu app'en Webside.

4. Klik på app-elementet. Ude i højre side kan man nu indsætte linket man har fået fra KultuNaut, og så skal man sætte appen til at opdatere hvert 30. min.

5. Redigere størelsen på appen som ønskes. Og nu er KultuNaut visningen sat op!

Hvis man ønsker at benytte forskellige visninger på KultuNaut, gentages del 1 og 2.