Sådan skifter du logo og ændre i design

Skal du sætte et nyt logo ind på dit nuværnede møderumsdesign eller bare ændre farverne, så følg denne guide.

1. Tryk på Opsætning i Q-Cal
Click on dropdown trigger

2. Tryk på "Skærm designs"
Click on  Skærm designs

3. Find møderumsskærms designet.
Click on Møderumsskærm

4. I højre side, kan du ændre logo ved at trykke på "logo billede"

5. Herinde har du mulighed for at lægge det nye logo ind.

6. De næste fire trin "Mørk farve, Lys farve, Afslut møde knap, Baggrundsfarve" er alle der kan ændres, så de passer med ens farvekoderne.

7. Det er desværre ikke alle farver i designet du kan ændre via højre side. Derfor skal du også ind i "Tema (CSS)"
Click on  Tema (CSS)

I denne sektion skal man være CSS kyndig.

8. Inde under CSS kan du ændre designets baggrundsfarver, samt de restende knapper der ville være på et design, ved at kode.