Optimer Kalenderintegration: Forbind din HTTP-kalender med Q-Cal

HTTP

1. Først skal man logge ind på Q-Cal

2. Herefter klik på Opsætning og vælg Kalender-integrationer.

3. Klik på +

4. Vælg HTTP

5. Her kan man se alle indstillinger der er til integrationen, klik på HTTP module configuration.

6. Her skal man bruge et HTTP URL fra hjemesiden hvor man har sin kalender. Efter det skal man indtaste sit brugernavn og adganskode, klik på Aktiver Modul og derefter Gem & Luk for at gemme og lukke integrationen.