ViewSonic Skærm Installation: Q-Play Trin-for-trin Guide

Installation af Q-Play på ViewSonic TV med Android 8

Før du begynder: Gør klar et USB drev med min. af 256MB og FAT32 format

1. Download den sidste version af vores Q-play Android player og gem den på dit USB drev

Filnavn vil se cirka sådan ud: Q-Play-2.1.1.apk

1. Placér USB drevet i den første USB port på bagsiden af ViewSonic skærmen.
  2. Tænd for TV og vær sikker på, at du er på hovedmenuen

NB: Du kan navigere i menuen ved at bruge pile på fjernbetjening, du kan også koble din trådløs tastatur/mus på den anden ledig USB port for nemmere navigation

1. Åben Folders appen og naviger til USB Storage hvor du kan finde Q-play apk filen.

2. Klik på Q-Play filen og følg instruktioner på skærmen.

3. Q-play android appen er nu installeret og klar til brug.

DISCLAIMER: TODO

Oplever du problemer med installation, se producentens guide HER

- ViewSonic er ikke godkendt som officiel Q-Play Hardware