Opsætning af visitor management løsning med printer

Indtroduktion

Velkommen til guiden til opsætning af en visitor management! Visitor management er en effektiv løsning til at strømline registreringsprocessen og forbedre gæsteoplevelsen ved begivenheder, møder, kontorer og andre steder, hvor registrering er påkrævet. Denne guide vil guide dig gennem de praktiske trin til at vælge den rette placering, sikker montering og optimal brug af din visitor management. Lad os komme i gang med at skabe en sømløs og effektiv check-in oplevelse!

Pre-installeret visitor management

Har du købt visitor management igennem en af vores samarbejdspartner, så vil Q-Play allerede være installeret på visitor management skærmem. Er det derimod en skærm man selv har anskaffet, så følg denne guide for installationen af Q-Play software.

Sådan virker det

Visitor management giver gæsterne mulighed for hurtigt at registrere deres ankomst ved begivenheder eller steder ved at interagere med en brugergrænseflade. Gæster identificerer sig selv, deres ankomst registreres, hvilket automatiserer registreringsprocessen og forbedrer effektiviteten af arrangementer og steder.

Før installation

Inden installationen, er det vigtigt at være godt forberedt. Nedenstående er nødvendigt:

1. Login til Q-Play og adgang til kundens konto.
  2. Sørg for at kende kundens aftalenummer fra Q-Play, da skærmen skal connectes til kundens konto.
  3. Nødvendig hardware, værktøj m.m.
Hvis ikke ovenstående er muligt, eller ved problemer, ring straks til Nordicscreen for assistance på: +45 71 92 62 22

Installation

Før du går i gang, er det vigtigt at sikre, at alle elementer er klar til en problemfri installationsproces.

Lad os tage et kig på de vigtige punkter, du skal være opmærksom på:

1. Vælg den rette placering: Placer check-in stander et sted, hvor den er synlig og let tilgængelig for gæsterne. Typiske placeringer inkluderer indgangsområder, foyerer eller receptionsområder.

2. Sørg for strømtilslutning: Sørg for, at der er en strømkilde i nærheden af installationsstedet. Check-in standeren skal være tilsluttet en stikkontakt.

3. Sørg for netværk: Sørg for, at der er netværk i nærheden af installationsstedet. Check-in standeren skal være tilsluttet netværk. Det anbefales, at benytte kablet internet.

4. Sikker montering: Hvis din check-in stander skal monteres på væggen eller gulvet, skal du sørge for, at den er sikkert og stabilt monteret.

5. Justér højde og vinkel: Justér højden og vinklen på standeren, så den er let tilgængelig og behagelig at bruge for gæsterne. Undgå at placere den for højt eller for lavt.

6. Test systemet: Når installationen er færdig, skal du teste check-in systemet for at sikre, at det fungerer korrekt. Gennemgå hele processen fra at identificere sig selv til at modtage
en bekræftelse.

7. Kabelføring: Planlæg kabelføringen omhyggeligt for at sikre en pæn og velorganiseret installation.

Når visitor management standeren er monteret, kan sidste del af installationen fortsætte.

1. Forbind skærmen med strøm og internet. Tjek nu, at skærmen starter op. (Lige så snart styresystemet er startet op, vil Q-Play automatisk starte.)
  2. På skærmen vil en Connect Code komme frem. Dette betyder, at Q-Play softwaren har forbindelse med internettet. (Se billede nedenfor med Connect Code)
    1. Kommer der ikke en Connect Code frem på skærmen, så tjek om skærmen har forbindelse til internettet.
*Hvis ikke Q-Play er installeret på enheden ved modtagelse, skla Q-play installeres på enheden. Læst hvordan øverst i denne guide.

Efter installation

Når du ser connect koden på skærmen, som vist på billedet nedenfor, er løsningen klargjort til, at blive connected til en Q-Play konto.

For at færdiggøre opgaven skal visitor management tilføjes til kundens konto.
1. Log nu ind på Q-Play kontoen hvor enheden skal tilføjes.
2. Gå til player
3. Indtast den 6-cifrede Connect Code fra skærmen i Q-Play.
*Er du i tvivl om hvordan man connecter i Q-Play, så følg den denne guide.

4. Tilføj design til skærmen.
*Er du i tvivl om hvordan man tilføjer design i Q-Play, følg den denne guide.

Ved problemer eller spørgsmål under installationen kontakt NordicScreen Support.

Printer

Når du installerer en printer på din visitor management, åbner du op for muligheden for at udskrive navneskilte til de besøgende, der tjekker ind.

Zoho Assist

For at installere printeren skal du først downloade Zoho Assist. Dette giver NordicScreen mulighed for at få adgang til skærmen, hvilket er nødvendigt for at gennemføre installationen og sikre en problemfri opsætning af printeren.

Følg denne guide for at installere Zoho Assist:

Lige så snart Zoho Assist er installeret kontaktes NordicScreen support.
Emne: Check-in printer

NordicScreen vil herefter sørger for installationen af printeren.