Omfattende Guide: Q-Play Installation og Udrulning på Android-enheder

Q-Play på Raspberry PI-enheder

Denne vejledning vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om dine Raspberry PI-enheder.
- Bemærk venligst, at denne vejledning kun understøtter Raspbian OS

Kom godt i gang
Q-Play på en Raspberry PI (Linux-software) er en virkelig god grundlæggende afspiller, der nemt kan vise billeder og andet simpelt indhold. Raspberry PI er en lille og prisvenlig enhed med begrænset kapacitet. Dette bør du overveje, inden du vælger Raspberry PI.

En Raspberry PI er ikke beregnet til større videoudhold. Ønsker du at afspille større videoer, vil vi anbefale, at du bruger hardware, der er dimensioneret til den ønskede opsætning.

Nedenfor er vores anbefalede Raspberry PI-opsætning for at opnå den bedste ydeevne med Q-Play.

* Raspberry PI 3 model B+
* FLIRC Raspberry PI 3-kabinet med passiv køling.
* SanDisk Ultra Micro/SDHC A1/U1 98 MB/s - 16 GB.

Bemærk:
Kølingen skal tilpasses det miljø, hvor den er installeret.
Kontinuerlig afspilning af video kan medføre en høj belastning, derfor anbefaler vi ekstra køling.

Hvis du primært ønsker at afspille videoer på din Q-Play, vil vi anbefale vores standard HDMI-afspiller.

Sådan installeres Q-Play på Raspberry Pi
1. Åbn terminalen. Naviger til /home/pi
      - cd /home/pi
2. Download installationscriptet.
      <b>Scriptet kan downloades på app.q-play.net, hvor du skal logge ind. Klik på "NY AFSPILLER" på siden "PlayControl" og derefter på "Download" på rækken dedikeret til Linux - Raspberry PI.</b>
3. Tillad udførelse af scriptet:
      - chmod 755 q-play.sh
4. Kør scriptet:
     - ./q-play.sh
     - Det vil nu downloade og installere den nyeste afspillerversion, deaktivere skærmbeskyttelse og tilføje genvej til automatisk start.
5. Genstart enheden og bekræft, at afspilningssoftwaren starter.

Sådan lukker du Q-Play på din enhed
Hvis du skal konfigurere dit trådløse netværk eller andre indstillinger i Linux, kan det kræve, at du lukker Q-Play.

Følg denne vejledning.
      1. Først skal du tilslutte et USB-tastatur til enheden.
      2. Tryk derefter på CTRL + ALT + D.
      3. Appen kan nu lukkes ved at bruge topmenuen.

Når appen er lukket, kan du opsætte de ønskede indstillinger.

Efter afsluttet opsætning skal du følge trinnene nedenfor.
      1. Genstart enheden.
      2. Kontroller, at Q-Play-appen starter efter nulstilling.
     - Løsningen er nu i drift igen.

Har du brug for mere hjælp eller har du spørgsmål? Du kan altid kontakte vores supportteam her. Vi er glade for at hjælpe!