Optimer Q-Cal SignageViews: Guide til Visning af Offentlige Møder

Sådan viser man kun "Offentlige" møder

Hvis man kun ønsker at have vist "Offentlige" aftaler på sin Q-Cal SignageViews/Skærme, så kan man følge denne guide der viser hvordan man slår det til.

Del 1: Slå "Marker aftaler offentlig hvis emne indledes med
 *" til.

1. Log ind på Q-Cal i ens browser, og klik på Opsætning.

2. Herefter vælg Kalender-integrationer

3. Klik på Gear-ikonet udfor den ønsket kalender integration

4. Vælg fanen Avanceret under den integreret kalenders konfiguration. Herunder slå Offentlig på "*" til.
Dette betyder at man skal sætte en "*" foran emnet før at det bliver vist på en SignageView. Hvis man ikke sætter en "*" foran emnet, så er det ikke et "offentligt" møde, og bliver derfor ikke vist på en SignageView.
Et eksempel kan være: Man går ind under sin egen kalender, og skriver i emnefeltet: "*Møde med Frederik". Det er et offentligt møde.
Når man er færdig, klik på Gem & Luk oppe i højre hjørne.

Del 2: Aktiver "Vis kun offentlige".

1. I startmenuen klik på Skærme

2. Herefter klik på SignageViews

3. Klik på gear ikonet udfor den ønsket SignageView

4. Gå ned til bunden af siden og klik på Avanceret indstillinger

5. Herunder skal man slå Vis kun offentlige til. Dette betyder at det valgte SignageView kun viser møder markeret som "offentlig".
    Efter man er færdig, klik på Gem & Luk oppe i højre hjørne