Energibesparende Tips: Sådan Planlægger Du Stand-By Tid for Din Digital Signage Player

Sådan sætter man tænd/sluk funktionen på din PRO LG skærm.

Priserne stiger og stiger hvad angår EL.

Derfor har vi også lavet en måde hvorpå du har mulighed for at sætte din player på stand-by imens dig og dine kollegaer er gået hjem for i dag.

I denne guide vil jeg beskrive hvor man finder tidsstyringen samt hvordan man sætter det til at kører på infoskærmene.

1. Tryk på indstillingsknappen på din fjernbetjening.

2. Gå over til "Nem Indstilling" og tryk på "Planlægning af tænd/sluk"

3. Her tager man "Tidsindstilling for tænd/sluk"

4. Herinde kan man så tilføje hvilke dage og hvad klokslæt tidstyringen skal være.